Body Mind Reset Technique (BMRT):

Ons onderbewuste slaagt alle informatie op vanaf dat we geboren worden. 
Alle trauma's, ervaringen, negatieve emoties,... die we als baby, kind, volwassene hebben meegemaakt, zitten in ons onderbewuste opgeslagen (onderste kant van de ijsberg).
Dit zorgt ervoor dat we soms foute overtuigingen hebben over het leven, over onszelf of over anderen en foute zaken aantrekken. 
Je weet met je bewuste mind (bovenste kant van de ijsberg) dat deze problemen er zijn, maar wat je ook probeert (mindfulness, meditatie,...)  deze trauma's blijven je hele leven lang opspelen en zorgen ervoor dat je in situaties belandt waar je niet wilt in zitten.

Dankzij BMRT kunnen we het onderbewustzijn herprogrammeren zodat alle angsten, trauma's, verdriet, boosheid,... tot het verleden behoren. 

Deze behandeling is blijvend en geeft een reset van je onderbewustzijn én werkt door tot in je fysieke lichaam.
Fysieke klachten kunnen hierdoor ook ineens verdwijnen.

Daarnaast bekijk ik ook wat er energetisch nog dient opgeruimd te worden, dit kan vanuit dit leven zijn maar ook vanuit vorige levens. 
Zijn er nog koorden met bepaalde mensen die je leegzuigen, heeft er iemand misschien een vloek op je gezet waardoor je altijd negatieve dingen aantrekt, is er bepaald karma dat je blokkeert en dat je wenst uit te zuiveren? Ook dit pak ik aan via een combinatie van technieken.